Bejelentésbeadflowers
Egyedi, gyöngy virágok, csokrok; gyöngy és drótékszerek

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

       Szabóné Kádár Melinda vagyok. Évek óta a kreatív művészet "rabjaként" alkotok. Számomra nem teljes egy nap addig míg nem alkottam valami maradandót.

    A gyöngyök szépsége, időtlensége és színvilága lenyűgöz. Elsőként a horgolt gyöngyékszerek készítését tanultam meg, melyekhez minőségi cseh üveggyöngyöket használok. Később ezt a technikát kombináltam féldrágakövek használatával, sajátosan egyedi ékszereket teremtve.

   Ékszereim sikerén felbuzdulva ismerkedtem meg a drótos technikákkal, melyek még több lehetőséget nyújtanak. Egészen ősi láncszemes módszereket is alkalmazok (pl. bizánci láncok)kombinálva a dróttekeréses technikákkal. Nyakláncokat, fülbevalókat, gyűrűket és szetteket tervezek.

    A drót és a gyöngy szeretetéből született a mindkettőt magában foglaló legújabb hobbim, a francia gyöngy virágok készítése. Ezek a virágok rendkívül anyag és időigényesek, azonban maradandóak és csodálatos ajándékok különleges alkalmakra. Régen a királyi családokban ezek az esküvői csokrok öröklődtek, s a lányok ezzel mentek férjhez. Különös élvezettel tervezem menyasszonyi csokraimat, melyek között a hagyományostól az egészen modernig mindenki megtalálhatja a kedvére valót. 

 Szívesen tervezek egyedi igényekre is. Elérhetőségem a kapcsolat oldalon megtalálható.

A honlapomon található modellfotók sminkjét Gila Olga, a fotókat a Piroska és Ida Fotó készítette. Köszönet nekik!

A honlapra új termékeket már nem töltök fel, kérlek nézd meg Facebook oldalamat az újdonságokért:

http://www.facebook.com/#!/melinda.s.kadarKépgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!